Om Baxx Promotion

Vores historie

I slutningen af 90-erne leverede Michael Eriksen den første ordre i Baxx of Scandinavia-regi. Verden omkring os er blevet mindre og vi har fået mange flere muligheder. Sammen med vores mange tilfredse kunder, er vi blandt de førende i branchen og vores 30 kompetente medarbejdere, er fremtidsorienterede og værdiskabende samarbejdspartnere. Hos Baxx Promotion har vi mere end 20 års erfaring med at levere reklameartikler, firmagaver og profilbeklædning til en lang række store og mellemstore virksomheder i Skandinavien. Vores medarbejdere kan, på hver sit felt, gøre en forskel for dig som kunde. Vi har et moderne hovedkontor, med et altid opdateret showroom og et effektivt logistikcenter, i Kolding.

Vi følger med udviklingen og tilpasser vores virksomhed, så vi også i fremtiden kan matche de forventninger, du som kunde møder os med!

Hos Baxx Promotion, arbejder
vi altid med disse 3 værdiord

RESPEKT.

ENGAGEMENT.

HJÆLPSOMHED.

Det er nemt at være kunde hos os

Vi sætter overliggeren højt og tilbyder vore kunder de mest optimale løsninger!

Hos Baxx Promotion har vi høje forventninger til os selv, men vi ved også, at som en af landets største og mest innovative leverandører af promotionartikler, profilbeklædning og julegaver, forventer vores kunder naturligvis kun det bedste!
30 af branchens dygtigste og mest dedikerede medarbejdere, er nøglen til vores fælles succes. Med fokus på specialdesign og kundespecifikke løsninger, hjælper vi vores kunder med at være unikke på hvert deres marked. Hvis du mangler en idé, kan vores salgsteam hjælpe med de seneste nyheder og sparring om, hvordan vi bedst matcher din virksomheds profil og får den til at fremstå professionelt over for dine medarbejdere og kunder – det er dit valg!

Vores kalender indeholder hvert år, besøg på messer og deltagelse i seminarer over hele verden. Derfor kan vi altid altid præsentere dig for relevante nyheder, der er up-to-date og spændende.

Ring eller skriv – book et møde hos os. Kom og mærk, lyt og se bud på flotte kundekoncepter og gaveidéer i vores showroom.

Gennem vores viden om tidens tendenser og de sidste nye trends, kan vi tilføre din virksomhed yderligere værdi gennem de løsninger, vi finder sammen.
Hvis du klikker dig videre ind i vores verden, kan du få et lille indblik i, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed – et væld af muligheder og en forsmag på hvem vi er, hvad vi kan tilbyde og hvilke forventninger du kan have til et samarbejde. Begynd her på sitet og test os i den virkelige verden!

 

 

Hvert forår holder vi julemesser på bl.a. Tirsbæk Gods (Vejle) og på Sjælland. Kontakt os for at aftale et besøg, og lad os sammen finde julens bedste gave til dine medarbejdere. Vi har masser af spændende nyheder og unikke gaveidéer fra både nye mærkevareleverandører og egen produktion.

Hvad vores kunder siger om os

Baxx Promotion A/S

MAN – TORS
8:00 – 16:00

FREDAG
8:00 – 15:30

WEEKEND OG HELLIGDAGE
Lukket

Noget vi kan hjælpe med?

Send os en mail og vi vender tilbage til dig!