nyheder

PSI 2020

PSI 2020

    Vores 8 ”udsendte medarbejdere”, fra både Salg og Indkøb, har en masse ny inspiration med hjem til vores kunder omkring bæredygtighed og kreative produktmuligheder. Rigtig mange produkter bliver genanvendt, som eksempelvis plastikflasker,...

read more
EM I FODBOLD PÅ DANSK GRUND

EM I FODBOLD PÅ DANSK GRUND

Sæt jeres eget præg på EM 2020 med brandede bolde, t-shirts, fanhår mm. til skarpe priser.  Se udvalget her og bliv inspireret. Har du noget andet i tankerne, tag blot fat i os - så finder vi den bedste løsning til netop dig og dit brand.   Men skynd dig – priserne er...

read more
De ville ha’ bæredygtighed…

De ville ha’ bæredygtighed…

Baxx havde inviteret til seminar under overskriften ”Vi vil ha bæredygtighed”.
Mere end 50 forventningsfulde gæster deltog fredag den 4. oktober, hvor blandt andre tidligere Kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen var med til at sætte tankerne i gang.

read more
Kvalitetsjakker fra TeeJays

Kvalitetsjakker fra TeeJays

Cool urban letvægts-kabeljakke, inspireret af livsstilen i Europas pulserende storbyer. Milano er fremstillet af 300T polyester-overflade og 250 g. håndfyldt polyester padding. En jakke, som med garanti vil få dig til at skille dig ud fra mængden.

read more
Stelton To Go Click

Stelton To Go Click

Steltons populære To Go Click nu også som termokrus! Det er smart design og funktionalitet i ét krus. Med et let tryk på toppen, er kruset drikkeklar, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. To Go Click holder drikken varm i 2 timer og kold i 4 timer. Kan åbnes og lukkes med én hånd.

read more

Hvad vores kunder siger om os

Baxx Promotion A/S

MAN – TORS
8:00 – 16:00

FREDAG
8:00 – 15:30

WEEKEND OG HELLIGDAGE
Lukket

Noget vi kan hjælpe med?

Send os en mail og vi vender tilbage til dig!