vi har julegaven til dine medarbejdere!

 

Stol trygt på os når du skal finde den perfekte gave til dine medarbejdere. Vi har et stort udvalg af mærkevare produkter og gaver til alle og enhver. Leder I efter noget bestemt – så sammensætter vi også en pakke specielt til jer!

 

Et udvalg af vores samarbejdspartnere

Hvad er det vi kan?

Vi leverer årligt mere end 140.000 gaver

Leveringssikkerhed på over 99%

Vi er leveringsdygtige i alt inden for receptionsgaver, jubilæumsgaver, firmagaver, personalegaver, julegaver, kundegaver. Hvis du har et ønske om at erstatte den traditionelle vingave med en gave, der skaber større opmærksomhed på gavebordet – og som måske yderligere sikrer, at din virksomhed huskes længere – Så ring eller besøg os i vores showroom.

Vi kan løse opgaven fra gang til gang – eller skabe et fast gavekoncept med et begrænset antal gaver, du og din virksomhed kan vælge mellem. Og er det en vin- eller delikatessegave, du har brug for, så hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med den!

Du finder alle de attraktive brands hos os – klassiske såvel som tidens trendy mærkevarer! Opgaven er blot at finde netop den gave, der understøtter din virksomheds profil og de signaler du gerne vil sende.

“Det er nemt at være kunde hos Baxx Promotion”

Vi er kendt for at yde den bedste service vi kan for vores kunder
– hos os er kunden i centrum.

Baxx Promotion A/S

MAN – TORS
8:00 – 16:00

FREDAG
8:00 – 15:30

WEEKEND OG HELLIGDAGE
Lukket

Noget vi kan hjælpe med?

Send os en mail og vi vender tilbage til dig!