Update

 

 

Hos Baxx Promotion overvåger vi situationen i Kina tæt, så vi kan tage de nødvendige forholdsregler, og sikre bedst mulig leveringssikkerhed for vores kunder. Her er en kort opdatering, som forhåbentlig besvarer nogle af jeres vigtigste spørgsmål

 

Betyder Coronavirus noget for Promotion-branchen?

Udbruddet af Coronavirussen i Kina har haft store konsekvenser for de fleste industrier med vareimport fra Asien, og dermed også Promotion-varer.

Da mange af vores produkter stammer fra Asien, enten direkte eller indirekte, kan situationen få indflydelse på leveringstiden for enkelte varer.

 

Hvad er status lige nu?

Ved udgangen af januar valgte den kinesiske regering officielt at forlænge Kinesisk Nytår og dermed holde fabrikker og kontorer lukket i en yderligere periode.

Det forventes at de fleste fabrikker vil genåbne i løbet af denne uge og næste uge, i alle regioner undtaget Wuhan-provinsen. Således ser det ud til at meget af produktion langsomt genoptages i de kommende uger.

Dog er der stadig udfordringer med at få alle fabriksarbejdere tilbage til produktionen, da de ofte rejser til fabrikken fra fjerntliggende landområder.

Samtidig er det svært flytte gods i Kina, både råvarer og færdigvarer, da indenrigstransporten mangler chauffører til at håndtere gods mellem fabrikker og til havne og lufthavne. 

 

Har det konsekvenser for dig?

Ovenstående faktorer betyder en ophobning indenfor både produktion og transport, hvilket kan resultere i forsinkelser og længere lead-times på enkelte varer.

Hvis du har indeværende ordrer hos Baxx Promotion, som bliver berørt af situationen i Kina, bliver du snarligt kontaktet af din sælger eller vores kundeservice, med en status og ny plan for leveringstid.

Derudover råder vi alle vores kunder til at være ude i endnu bedre tid med ordrer, så vi sammen kan sikre levering af jeres varer til tiden.

 

Spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, eller vil vide mere om konsekvenserne af Coronavirus for Baxx Promotion, så kontakt os på baxx@baxxpromotion.com eller tlf.: +45 75 52 50 00

Baxx Promotion A/S

MAN – TORS
8:00 – 16:00

FREDAG
8:00 – 15:30

WEEKEND OG HELLIGDAGE
Lukket

Noget vi kan hjælpe med?

Send os en mail og vi vender tilbage til dig!