Baxx artikel

Verdensmål for bæredygtig udvikling: Opmuntre til bæredygtigt arbejde og rapportering

Delmål 12.6

FNs 17 Verdensmål er nogle helt konkrete målsætninger for bæredygtig udvikling, som alle kan bidrage til. Derfor mener vi at verdensmålene er det rigtige udgangspunkt for Baxx Promotions arbejde indenfor bæredygtighed. Vi kan ikke gøre en forskel indenfor alle de 17 mål, men der er nogle helt specifikke områder hvor vi kan være med til at løfte målene og komme med vores bidrag.

Hos Baxx Promotion fokuserer vi på delmål 12.6, som handler om at opmuntre virksomheder til bæredygtigt arbejde og integrere rapportering om bæredygtighed i deres rapportering, og dette forsøger vi aktivt at fremme. Delmålet er et af elementerne under FNs Verdensmål 12, som overordnet skal sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer frem mod 2030.

En af de vigtigste faktorer for at komme i mål med den bæredygtige udvikling i 2030 er italesættelse og fokus. Vi har set eksempler på dette i befolkningen, med en markant frontfigur som Greta Thunberg i spidsen, hvilket betyder at der tales om bæredygtighed i alle dele af samfundet. Det er denne type af opmærksomhed der er behov for, da der skal et massivt pres fra befolkningen til, for at politiske beslutningstagere og store virksomheder skifter til en grønnere eller mere bæredygtig kurs.

Baxx Promotion sætter bæredygtighed øverst på dagsordenen, og forsøger på den måde at opmuntre alle vores samarbejdspartnere til at gøre det samme. Vi hjælper meget gerne med råd, vejledning og erfaringsdeling for at fremme denne udvikling i branchen og hos vores kunder.

Siden 2013 har Baxx Promotion været aktivt medlem af UN Global Compact, en verdensomspændende sammenslutning af virksomheder og organisationer der fælles arbejder for bæredygtig udvikling. En vigtig del af medlemskabet bygger på løbende monitorering og rapportering af KPI’er indenfor UNGCs principper, hvilket udmunder i en årlig rapport på virksomhedens bæredygtige fremskridt. På denne måde skaber Baxx Promotion ekstra fokus, både internt og eksternt, på nøgleprincipperne. Samtidig sikrer vi en større gennemsigtighed i vores arbejde med bæredygtighed, da den årlige rapport er fuldt offentligt tilgængelig.

Vi opfordrer alle vores samarbejdspartnere, kunder, leverandører og andre interessenter, til at integrere bæredygtighed i deres rapporteringscyklus. Selvfølgelig bør omfanget af rapportering stemme overens med organisationens størrelse – men italesættelse og fokus er som nævnt et af de første skridt imod reel bæredygtig udvikling. Hos Baxx Promotion arbejder vi lige nu selv med at opskalere vores rapportering, for at se om vi kan have bæredygtighed med som en helt integreret del af vores finansielle årsrapporter.

Ønsker du at høre mere om vores medlemskab af UN Global Compact, er du meget velkommen til at kontakte os. Og hvis du er interesseret i at blive medlem, kan du læse mere om sammenslutningen her: https://unglobalcompact.org/

Du kan se mere om Baxx Promotions arbejde med bæredygtighed her
Du kan altid kontakte os her.

Baxx Promotions fokus på bæredygtighed
FNs Verdensmål

Baxx Promotion går forrest i branchen – både indenfor miljømæssige og sociale forhold.

Læs mere

Afskaf Børnearbejde

Ét af de områder hvor Baxx Promotion arbejder for at gøre en forskel er på Delmål 8.7 om at afskaffe børnearbejde.

Læs mere

Beskytte arbejdstagernes rettigheder

Hos Baxx Promotion kigger vi først og fremmest på vores egne arbejdstagere internt, vores dygtige team af medarbejdere, som er vores vigtigste ressource.

Læs mere

Reducere affaldsmængden

Ét af fokusområderne for Baxx Promotion er Delmål 12.5 om at reducere affaldsmængden, hvor vi mener vi kan være med til at gøre en forskel. 

Læs mere

bæredygtigt arbejde og rapportering

En af de vigtigste faktorer for at komme i mål med den bæredygtige udvikling i 2030 er italesættelse og fokus.

Læs mere

Baxx Promotion bæredygtighedsfortælling

Baxx Promotion A/S

MAN – TORS
8:00 – 16:00

FREDAG
8:00 – 15:30

WEEKEND OG HELLIGDAGE
Lukket

Noget vi kan hjælpe med?

Send os en mail og vi vender tilbage til dig!