Baxx artikel

Sådan arbejder Baxx Promotion med FNs Verdensmål

Hos Baxx Promotion tager vi vores samfundsansvar alvorligt, og de forpligtelser det medfører. Vi arbejder for at både vores organisation og vores kunder er klar til fremtiden. Hos os er der ingen tvivl – fremtiden skal bygges på bæredygtighed. Kun med et bæredygtigt fokus, kan vi sikre mulighederne for de næste generationer.

Baxx Promotion går forrest i branchen – både indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vores vision indenfor bæredygtighed er således at være den mest attraktive Promotion- og Julegaveleverandør. Vi vil flytte os sammen med vores kunder, ved at træffe ansvarlige beslutning og lave fremtidssikrede løsninger.

Vi hævder ikke at være 100% i mål indenfor bæredygtighed. Hos Baxx Promotion er vi på rette vej – ét skridt ad gangen, og har en ydmyg tilgang til at få løst den massive udfordring som hele verden lige nu står overfor. For os, er handling vigtigere end ord. Vi lever i en tid hvor emner indenfor bæredygtighed ofte ender i lange diskussioner, politik og uenighed. Derfor fokuserer vi på reelle tiltag og actions, som man kan forholde sig til.

FNs 17 Verdensmål er nogle helt konkrete målsætninger for bæredygtig udvikling, som alle kan bidrage til. Derfor mener vi at verdensmålene er det rigtige udgangspunkt for Baxx Promotions arbejde indenfor bæredygtighed. Vi kan ikke gøre en forskel indenfor alle de 17 mål, men der er nogle helt specifikke områder hvor vi kan være med til at løfte målene og komme med vores bidrag.

Hos Baxx Promotion fokuserer vi på disse verdensmål og delmål:

  • Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst (Delmål 8.7 og Delmål 8.8)
  • Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion (Delmål 12.5 og Delmål 12.6)
Baxx Promotions fokus på bæredygtighed
FNs Verdensmål

Baxx Promotion går forrest i branchen – både indenfor miljømæssige og sociale forhold.

Læs mere

Afskaf Børnearbejde

Ét af de områder hvor Baxx Promotion arbejder for at gøre en forskel er på Delmål 8.7 om at afskaffe børnearbejde.

Læs mere

Beskytte arbejdstagernes rettigheder

Hos Baxx Promotion kigger vi først og fremmest på vores egne arbejdstagere internt, vores dygtige team af medarbejdere, som er vores vigtigste ressource.

Læs mere

Reducere affaldsmængden

Ét af fokusområderne for Baxx Promotion er Delmål 12.5 om at reducere affaldsmængden, hvor vi mener vi kan være med til at gøre en forskel. 

Læs mere

bæredygtigt arbejde og rapportering

En af de vigtigste faktorer for at komme i mål med den bæredygtige udvikling i 2030 er italesættelse og fokus.

Læs mere

Baxx Promotion bæredygtighedsfortælling

Baxx Promotion A/S

MAN – TORS
8:00 – 16:00

FREDAG
8:00 – 15:30

WEEKEND OG HELLIGDAGE
Lukket

Noget vi kan hjælpe med?

Send os en mail og vi vender tilbage til dig!