Bæredygtige firmajulegaver er ikke et stort skridt…
…men det er et skridt i den rigtige retning

Alle gaver er ikke
lige bæredygtige

Baxx Promotion anerkender de produkter, der er bæredygtige. Vi ved, at bæredygtighed ikke er et enten eller. Det handler om at være på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Vi har derfor skabt firkløveren, som et mærke, der viser i hvilken grad et produkt er bæredygtigt.

Hos Baxx Promotion deler vi bæredygtighed op i fire søjler

 1. Arbejdsforhold
 2. Produktion
 3. Bortskaffelse
 4. Levetid

Baxx Promotion kategoriserer alle gaver inden for hver af de fire søjler. Hver gave får en firkløver, der viser hvor bæredygtig gaven. Læs mere om Firkløveren her. Arbejdet med at kategorisere gaverne er ikke færdigt endnu, men vi er godt igang. Læs hvordan Baxx Promotion kategoriserer gaverne.

 

Baxx Promotion leverer 140.000 julegaver hvert år til større danske virksomheder og det har vi gjort i mere end 20 år.
Giv medarbejderne valget om en bæredygtig julegave

For nogle er bæredygtighed ikke vigtigt mens det betyder meget for andre.  Baxx Promotion anbefaler at vælge et par bæredygtige julegaver i sortimentet, så medarbejderne får mulighed for at vælge en bæredygtig julegave. På julemessen gennemgår vi sortimentet og vi rådgiver om at sammensætte jeres gaveudvalg til medarbejderne.

Baxx Promotion gør det let at stå for firmajulegaver

Vi tager os af alt omkring julegaverne, når I har besluttet, hvilke udvalg jeres medarbejdere skal have. Og vi rådgiver gerne om valg af gaver. Med vores erfaring ved vi, hvilke julegaver, der er populære. Og vi har et stort udvalg og vi kan finde produkter indenfor jeres budget.

Baxx Promotion står for opsætning af gaveshop tilpasset jeres brand; vi sørger for at invitere medarbejderne ind og vælge gave. Vi sender gaverne ud til jeres kontorer, og vi står for evt reklamationer.

Eksempler på bæredygtige julegaver
Koziol Organic
batteridrevet lampe

Fin batteridrevet lampe fremstillet i organisk plastik (100% genanvendeligt), der kan bruges både indendørs og udendørs, også steder uden strømforbindelse. Plastikken gør også, at lampen ikke så nemt går i stykker, hvis den tabes på jorden.

Produceret i Tyskland, som muliggør en formindskning af CO2-aftrykket, grundt kort transporttid og brug af grøn elektricitet. 

 

Södahl Comfort organic Håndklæde

Comfort Organic er 100 % økologi – og ultralækker. Södahls mest populære håndklædeserie Comfort i en helt ny version, men stadig i den luksuriøse kvalitet, der gør dig glad hver eneste dag. Håndklæderne er certificerede iht. GOTS (Global Organic Textile Standard), og dermed er der garanti for, at håndklæderne lever op til de strengeste krav om økologiske materialer, og at hele fremstillingsprocessen er foretaget under hensyntagen til miljøet.

Lemus Højtaler

I samarbejde med Growing Trees Network Foundation planter Lemus ét træ pr. solgt Lemus-produkt. Med vores donation og Growing Trees Network Foundation er vi med til at plante nye folkeskove.

Produceret i Tyskland, som muliggør en formindskning af CO2-aftrykket, grundt kort transporttid og brug af grøn elektricitet. 

 

terra –  økologisk satin-sengetøj fra Mette Ditmer

Sengesættet er vævet af 100% økologisk bomuldssatin og produceret nær Europa under strenge EU-regulativer ift. miljø- og arbejdsforhold. Bomuldssatin er en af de mest eksklusive kvaliteter af sengetøj på markedet. Bomuldssatin holder lang tid, og fungerer således at det holder på varmen.  Både pude- og dynebetræk er forsynet med en YKK-lynlås, som indestår for den højeste kvalitet.

 

Kom til messe om
julegaver til medarbejdere

Afsæt to timer så skal du ikke tænke mere på julegaver. I løbet af de to timer gennemgår en konsulent udvalget for jer og du/I udvælger de gaver I vil tilbyde jeres medarbejdere.

Vi afholder messedage på:

 • Ledreborg Slot: 13. april til 28. april

 • Tirsbæk Gods: 5. maj til 4. juni

Tilmeld dig her

Jeg ønsker at besøge messen på:

Vi kontakter dig for at finde et tidspunkt.
Du er også velkommen til at ringe til at skrive til os på julegave@baxxpromotion.com eller +45 75 52 50 00

  Baxx Promotions fokus på bæredygtighed
  FNs Verdensmål

  Baxx Promotion går forrest i branchen – både indenfor miljømæssige og sociale forhold.

  Læs mere

  Afskaf Børnearbejde

  Ét af de områder hvor Baxx Promotion arbejder for at gøre en forskel er på Delmål 8.7 om at afskaffe børnearbejde.

  Læs mere

  Beskytte arbejdstagernes rettigheder

  Hos Baxx Promotion kigger vi først og fremmest på vores egne arbejdstagere internt, vores dygtige team af medarbejdere, som er vores vigtigste ressource.

  Læs mere

  Reducere affaldsmængden

  Ét af fokusområderne for Baxx Promotion er Delmål 12.5 om at reducere affaldsmængden, hvor vi mener vi kan være med til at gøre en forskel. 

  Læs mere

  bæredygtigt arbejde og rapportering

  En af de vigtigste faktorer for at komme i mål med den bæredygtige udvikling i 2030 er italesættelse og fokus.

  Læs mere

  Baxx Promotion A/S

  MAN – TORS
  8:00 – 16:00

  FREDAG
  8:00 – 15:30

  WEEKEND OG HELLIGDAGE
  Lukket

  Noget vi kan hjælpe med?

  Send os en mail og vi vender tilbage til dig!