Profilbeklædning

Styrk din virksomhed med en ensartet og stærk profil, der understøtter jeres image! Klæd dine medarbejdere på – i hverdagen, til events, kundearrangementer, messer, sportsarrangementer og repræsentation!

 

Vi designer og producerer tøj til mange danske virksomheder. En grundig behovsanalyse efterfulgt af designoplæg, gør det muligt for vores kunder at træffe det rigtige valg – skal det være specialproduktion med de mange muligheder det giver, eller skal det være et mærkevare produkt – valget er dit!

 

I mærkevarekollektionerne fra Craft, H2O, Puma, Nike, Boswell, Eterna, Haglöfs, New Line, Cutter & Buck og mange flere finder vi t-shirts, skjorter, polo-shirts, sweatshirts, softshell-jakker, løbetøj, cykeltøj etc.

– og supplerer med kvalitetsprodukter fra en lang række producenter, der har specialiseret sig i textilprodukter målrettet til det danske profilmarked.

Vi har udvalgt en række samarbejdspartnere for at sikre en ensartet høj kvalitet og en seriøs tilgang til opgaverne, så vi lever op til dine forventninger omkring pris, kvalitet og leveringsstid … hver gang!

Sig hej så fortæller vi gerne mere!

Hvad kan vi gøre for dig?

Dit navn (påkrævet)

Virksomhedsnavn (påkrævet)

Antal ansatte i Jeres virksomhed? (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Telefon (Påkrævet)

Tilmed dig vores nyhedsbrev
[mailpoetsignup mailpoetsignup-790 mailpoet_list_9 default:on label-inside-span "Jeg vil gerne modtage Jeres nyhedsbrev"]

Skriv din besked her (påkrævet)


Vi er her

 

Showroom, salg & administration

 

Baxx Promotion A/S
Marsvej 26
6000 DK-Kolding

 

baxx@baxxpromotion.com
+45 75 52 50 00