OM BAXX

Vi sætter overliggeren højt og tilbyder vore kunder de mest optimale løsninger!

 

Hos Baxx Promotion har vi høje forventninger til os selv, men vi ved også, at som en af landets største og mest innovative leverandører af promotionartikler, profilbeklædning og julegaver, forventer vores kunder naturligvis kun det bedste!
30 af branchens dygtigste og mest dedikerede medarbejdere er nøglen til vores fælles succes.

 

Med fokus på specialdesign og kundespecifikke løsninger, hjælper vi vores kunder med at være unikke på hvert deres marked. Hvis du mangler en idé, kan vores salgsteam hjælpe med de seneste nyheder og sparring om, hvordan vi bedst matcher din virksomheds profil og får den til at fremstå professionelt over for dine medarbejdere og kunder. Det er dit valg!

 

Vores kalender indeholder hvert år besøg på messer og deltagelse i seminarer over hele verden – og på den måde kan vi altid præsentere dig for relevante nyheder, der er up-to-date og spændende.

 

Ring eller skriv – book et møde hos os. Kom og mærk, lyt og se bud på flotte kundekoncepter og gaveideer i vores showroom.

 

Gennem vores viden om tidens tendenser og de sidste nye trends, kan vi tilføre din virksomhed yderligere værdi gennem de løsninger, vi finder sammen.

Hvis du klikker dig videre ind i vores verden, kan du få et lille indblik i, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed – et væld af muligheder og en forsmag på hvem vi er, hvad vi kan tilbyde, og hvilke forventninger du kan have til et samarbejde. Begynd her på sitet – og test os så i den virkelige verden…

 

Vores Historie

I slutningen af 90-erne leverede Michael Eriksen den første ordre i baxx of scandinavia-regi. Verden omkring os er blevet mindre, og vi har fået mange flere muligheder. Sammen med vores mange tilfredse kunder er vi blandt de førende i branchen, og vores 30 kompetente medarbejdere er fremtidsorienterede og værdiskabende samarbejdspartnere.

 

Hos Baxx Promotion har vi 15 års erfaring med at levere reklameartikler, firmagaver og profilbeklædning til en lang række store og mellemstore virksomheder i Skandinavien. Vores medarbejdere kan, på hver sit felt gøre en forskel for dig som kunde. Vi har et moderne hovedkontor med et altid opdateret showroom og et effektivt logistikcenter i Kolding.

 

Vi følger med udviklingen og tilpasser vores virksomhed, så vi også i fremtiden kan matche de forventninger, du som kunde møder os med!

Facts og værdier

Facts om Baxx Promotion

 • Grundlagt 1998
 • Omsætning ca. kr. 80 millioner.
 • 30 dedikerede medarbejdere.
 • Lokationer: Kolding, Hong Kong, Shanghai.
 • Egen designafdeling med 3 innovatie designere/grafikere.
 • Iso 9001 og 14001 certificeret

 

Det værdsætter vi

 • Respekt
 • Engagement
 • Nyskabende
 • Stolthed
 • Fleksibilitet

Sig hej så fortæller vi gerne mere!

Hvad kan vi gøre for dig?

Dit navn (påkrævet)

Virksomhedsnavn (påkrævet)

Antal ansatte i Jeres virksomhed? (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Telefon (Påkrævet)

Tilmed dig vores nyhedsbrev
[mailpoetsignup mailpoetsignup-790 mailpoet_list_9 default:on label-inside-span "Jeg vil gerne modtage Jeres nyhedsbrev"]

Skriv din besked her (påkrævet)


Vi er her

 

Showroom, salg & administration

 

Baxx Promotion A/S
Marsvej 26
6000 DK-Kolding

 

baxx@baxxpromotion.com
+45 75 52 50 00