CSR

Fokus på miljørigtige og bæredygtige produkter bliver større og større dag for dag – og du vil blive overrasket over i hvor høj grad, vi kan matche en “grøn” virksomhedsprofil. Er du interesseret i den grønne vinkling på promotion, tekstil eller give-aways, så spørg os om mulighederne!

 

To af de bærende værdier i hverdagen hos Baxx Promotion er respekt og stolthed – og netop disse værdier har et naturligt link til code of conduct/CSR.
Vi arbejder med respekt for vores leverandører, kunder og verdens ressourcer – og det er vi stolte af.

 

Social ansvarlighed, arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet, miljø og bæredygtighed er ikke bare ord – men afgørende parametre, når vi vælger leverandører, transportører og forretningspartnere.

Vi har udviklet en omfattende miljømæssig og social evaluering af nuværende og fremtidige leverandører. Evalueringen er baseret på UN Universal Declaration of Human Rights and ILO (International Labour Organization) og efterkommer ICC Business Charter for bæredygtig udvikling.

 

Vi er med eget produktions- og indkøbskontor i Hong Kong tæt på leverandørerne i Fjernøsten og har dermed de bedste forudsætninger for at kontrollere, at gældende lovgivning overholdes, så vi fortsat kan være stolte af at drive Baxx Promotion på en etisk og respektabel måde.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte os.

UN Global compact - Communication on progress 2016
Code of Conduct
Sig hej så fortæller vi gerne mere!

Hvad kan vi gøre for dig?

Dit navn (påkrævet)

Virksomhedsnavn (påkrævet)

Antal ansatte i Jeres virksomhed? (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Telefon (Påkrævet)

Tilmed dig vores nyhedsbrev
[mailpoetsignup mailpoetsignup-790 mailpoet_list_9 default:on label-inside-span "Jeg vil gerne modtage Jeres nyhedsbrev"]

Skriv din besked her (påkrævet)


Vi er her

 

Showroom, salg & administration

 

Baxx Promotion A/S
Marsvej 26
6000 DK-Kolding

 

baxx@baxxpromotion.com
+45 75 52 50 00