Om Baxx

Vi sætter overliggeren højt og tilbyder vore kunder de mest optimale løsninger!

Hos Baxx Promotion har vi høje forventninger til os selv, men vi ved også, at som en af landets største og mest innovative leverandører af promotionartikler, profilbeklædning og julegaver, forventer vores kunder naturligvis kun det bedste!
30 af branchens dygtigste og mest dedikerede medarbejdere er nøglen til vores fælles succes.

Læs hele vores historie her

In House – Totale Løsninger

IN HOUSE DESIGN

Med stor respekt for dit virksomhedsbrand, den korrekte brug af logo og designmanualer, skabes spændende grafiske løsninger i vores design afdeling.

IN HOUSE LAGER

På vores 4000 m2 in-house lager, styrer vi alt fra rutine pick-pack opgaver til ekspres-ekspeditioner, når det skal gå rigtig stærkt.

Læs mere her

CSR

 

Fokus på miljørigtige og bæredygtige produkter bliver større og større dag for dag – og du vil blive overrasket over i hvor høj grad, vi kan matche en “grøn” virksomhedsprofil. Er du interesseret i den grønne vinkling på promotion, tekstil eller give-aways, så spørg os om mulighederne!

Vi arbejder med respekt for vores leverandører, kunder og verdens ressourcer – og det er vi stolte af.

Læs mere her

Produkt udvikling
med omtanke

 

 

De seneste år er der kommet stærkt øget fokus på produktsikkerhed og produktdokumentation.

 

Dels er der kommet en del ny lovgivning, og dels finder myndighederne desværre stadig hver dag produkter, der ikke er lovlige eller som indeholder skadelige stoffer i for store mængder.

 

Brancheforeningen for Reklameartikler har taget konsekvensen. De har lavet et etisk kodeks, som bl.a. forpligter Baxx Promotion til som medlem at overholde al relevant lovgivning, og leverer desuden en platform hvor vi får hjælp og faglig assistance til at indhente og kvalitetssikre al produktdokumentation.

Læs mere her

Miljøpolitik

De væsentligste miljøbelastninger i vores branche stammer fra fremstilling og transport af produkter, produkternes anvendelse og produkternes senere bortskaffelse som affald.

Læs mere her

Østen

I Hong Kong ligger vores indkøbs- og produktionskontor med de mest optimale muligheder for at følge produktionen i Østen. Vi følger fabrikkerne og de lokale miljø- og CSR-forhold, og inden afskibning tjekkes produkterne af vores eget QC-personale.

Læs mere her
Sig hej så fortæller vi gerne mere!

Hvad kan vi gøre for dig?

Dit navn (påkrævet)

Virksomhedsnavn (påkrævet)

Antal ansatte i Jeres virksomhed? (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Telefon (Påkrævet)

Tilmed dig vores nyhedsbrev
[mailpoetsignup mailpoetsignup-790 mailpoet_list_9 default:on label-inside-span "Jeg vil gerne modtage Jeres nyhedsbrev"]

Skriv din besked her (påkrævet)


Vi er her

 

Showroom, salg & administration

 

Baxx Promotion A/S
Marsvej 26
6000 DK-Kolding

 

baxx@baxxpromotion.com
+45 75 52 50 00