GAVER DINE MEDARBEJDERE
VIL BLIVE GLADE FOR!

Få den rette inspiration og hjælp til den perfekte gave.

SCROLL

Gaveunivers

 

Vi er leveringsdygtige i alt inden for receptionsgaver, jubilæumsgaver, firmagaver, personalegaver, julegaver, kundegaver. Hvis du har et ønske om at erstatte den traditionelle vingave med en gave, der skaber større opmærksomhed på gavebordet – og som måske yderligere sikrer, at din virksomhed huskes længere.

Læs mere her ...
Vi forhandler blandt andet

Julemesser

 

Hvert forår holder vi Julemesser på bla. Tirsbæk Gods (Vejle) og Søhuset Konferencecenter (Hørsholm). Kontakt os for at aftale et besøg, og lad os sammen finde julens bedste gave til dine medarbejdere. Vi har masser af spændende nyheder og unikke gaveideer fra både nye mærkevareleverandører og egen produktion.
Vi glæder os til at vise dig rundt i vores Christmas univers.

Læs mere her

Vælgershops

 

Vi er leveringsdygtige i alt inden for receptionsgaver, jubilæumsgaver, firmagaver, personalegaver, julegaver, kundegaver. Hvis du har et ønske om at erstatte den traditionelle vingave med en gave, der skaber større opmærksomhed på gavebordet – og som måske yderligere sikrer, at din virksomhed huskes længere – så ring til os eller besøg i vores showrooms!

 

Læs mere om vores vælgershops her … 

MitGavevalg

 

I en travl hverdag, hvor tingene skal køre og driften er i højsæde, kan man ofte komme til at glemme at medarbejderne er firmaets største og vigtigste ressource. Derfor er julen en god anledning til at stoppe op og anerkende den indsats, de hver især yder i løbet af året.

 

I MitGavevalg.dk har vi sammensat et attraktivt og bredt sortiment af firmajulegaver. Der er noget for enhver smag, så alle dine medarbejdere kan finde en gave der er perfekt for hende eller ham.

 

Læs mere om vores spændende nye koncept her …

Only by Baxx

 

Vi har, gennem vores stærke samarbejde med designere og kendte danske samt internationale mærkevare-producenter, mulighed for at designe og udvikle produkter, der ligger i tråd med jeres virksomheds værdier og holdninger.

 

Lad os sammen finde den løsning der passer til jeres virksomhed.

 

Vi er i tæt dialog med vores kunder om kampagneform og målgruppe. Sammen bringer vi alle ideer og muligheder i spil
så vi sikrer bedst mulig afsæt for den kommende aktivitet.

 

Vores løsninger skaber værdi !

Se eksempler her ...
Sig hej så fortæller vi gerne mere!

Hvad kan vi gøre for dig?

Dit navn (påkrævet)

Virksomhedsnavn (påkrævet)

Antal ansatte i Jeres virksomhed? (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Telefon (Påkrævet)

Tilmed dig vores nyhedsbrev
[mailpoetsignup mailpoetsignup-790 mailpoet_list_9 default:on label-inside-span "Jeg vil gerne modtage Jeres nyhedsbrev"]

Skriv din besked her (påkrævet)


Vi er her

 

Showroom, salg & administration

 

Baxx Promotion A/S
Marsvej 26
6000 DK-Kolding

 

baxx@baxxpromotion.com
+45 75 52 50 00